Galerij bewassing


Schone ramen en kozijnen

Als u op een galerij woont is het altijd fijn om alles mooi schoon te hebben. Niet alleen uzelf loopt elke dag heel dicht langs uw buitenboel, maar ook anderen passeren dagelijks uw huis. Schone ramen en kozijnen geven een fijn gevoel. Ze maken uw leefomgeving net iets prettiger en het voelt lekker opgeruimd.

Zelf ramen wassen is lastig

Hoewel het op een galerij een stuk eenvoudiger is zelf uw ramen en kozijnen te wassen is het toch een hele klus. Het vuil van de kozijnen druppelt altijd op de ramen en hoe goed u ook uw best doet, er blijven altijd strepen achter op uw ramen die u niet echt goed weggepoetst krijgt. Daardoor bent u altijd lang bezig en nooit echt tevreden.

De Galerijwasser helpt u graag!

Lukt het u ook niet uw ramen en kozijnen echt helder te krijgen? Stelt u het ook steeds uit uw ramen te wassen of hebt u er geen tijd voor of zin in? Dan helpen wij u graag uit de brand. De Galerijwasser is gespecialiseerd in het reinigen van ramen en kozijnen op de galerij van een flat. Dat doen we al meer dan 20 jaar.

Geniet van schone ramen en kozijnen op uw galerij

Niets is fijner dan thuis te komen en een schone buitenboel te zien. Iedereen voelt zich beter in een schone en opgeruimde omgeving. Wilt u ook een schone gevel op uw galerij? De galerijwasser komt graag bij u langs! Zodat u zonder moeite en ergernis thuis komt bij een schone buitenboel en weer uitstekend naar buiten kunt kijken.

Direct afspraak maken of advies? 06 - 11060004